Jag är kåt men vill slippa den där obehagliga känslan som smyger sig på efter en härlig omgång.
Den där känslan som äter upp allt sköna och istället ger en bitter eftersmak.
Ågren – kallas det. Tankar som ” Hur faan kunde jag vara så dum IGEN!!” eller ”Att jag aldrig lär mig”.
Nej det är inte värt oron, det är bara att inse.

Så här är mitt nya liv:

lovebox

Jag är kåt med kondom och den är kryddan i mitt sexliv.
Det spelar ingen roll om vi använder kondomen för penis eller den som passar i slidan eller anus.
Om jag utför oralsex eller anus så är det lite krångligare, för alla oralsex-lappar som erbjuds på marknaden är små och glider lätt omkring. Jag håller på att kollar upp om jag kan köpa en rulle tunn latex, så jag kan klippa till passande storlekar. Kanske kan jag fixa latextrosor så jag kan riktigt ge mig hän. Vilka fantasier jag får!

Men till dess så har kondomen varit en del i sexlivet och jag har insett att det inte är som att ”Käka kola med papper på” för det är inget som fastnar i tänderna eller mal i tanken efter. Jag njuter fullt ut av sexet och kan njuta av det flera dagar efteråt.
Nu finns ingen Ågren som äter upp ”njutet ”och ger tillbaka jobbiga tankar.

Varför inte prova.

För det spelar ingen roll hur många du knullar, så länge den där tunna hinnan av latex eller plast finns med.

Sign
Kåt i kondom