Lärare utnyttjar sina elever

Det går snart inte en dag utan att man läser om lärare som förför sina underåriga elever. För skolpojkarna är det säkert intressant och mycket spännande. Myndigheterna ser dock helt annorlunda på det. Som exempelvis domstolen i Williamson county i Texas, som har dömt en 41-årig lärarinna till hela 23 års fängelse för att haft ett förhållande med en 16-årig pojke. Samtidigt är hennes egna barn på tre och fem år omhändertag a av de sociala myndigheterna. Lärarinnan Phill Raije Rian dömdes för övergrepp, men detta bestred den 16-årige pojken energiskt. Han berättade i vittnesbåset att han absolut inte hade känt sig pressad till något, utan att han hade sex med. sin lärare helt frivilligt. Eleven förklarade desssutom att de planerade att gifta sig när han som 17-årig blev myndig.

Även pojkens mamma vittnade till lärarinnans fördel  och sade att hennes son inte var tvingad in i förhållandet . Men det var alltsammans inte nog för den stränga Texasjuryn.

 

Husk at sexlegetøj kan du også finde hos Mshop.eu

Detta sker också mellan läkare och patient

Sjukhus

Förhållande med en kvinnlig psykiatrisk patient. Läkaren träffade kvinnan på en bar och inledde ett förhållande med henne. Tidigt under förhållandet berättade kvinnan att hon var patient på psykiatrisk avdelning. Men det fick inte läkaren att backa ur. Enligt kvinnan började han tvärtom pressa henne att ställa upp på alltmer avancerade sexlekar, bland annat gav han henne dildos och andra billiga sexleksaker och  ville att hon skulle deltaga i gruppsex med Aeromän, medan han skulle filma det hela. I skrivande stund har kvinnan anlitat en advokat och stämmer läkaren för att ha utnyttjat sin position. Läkaren erkänner att ha haft ett förhållande med kvinnan och att han köpt både sexiga underkläder och sexleksaker till henne. Men han nekar ihärdigt till att ha pressat henne till något, dagstidningen Verdens Gang i sin nätupplaga.

Den kände norske läkaren Kristian Hagestad poängterar :

– Det här har skett på fritid och med en person som inte är hans egen patient. Andå utreder vi om det kan röra sig om ämbetsmissbruk!