sexposition 1

Vilken sexställning är din favorit? Det är förmodligen den som ger dig de bästa orgasmer och i allmänhet känns bäst för dig. Men varför är det just den positionen som du gillar bäst? Experterna har ett idé om varför.

Läs här och ta reda på vad din favorit-sexställning säger om dig som person:

1.Missionären

Missionärsställningen är den gamla goda klassiker som de flesta av oss förmodligen växte upp med. Och det är verkligen inte något fel med det: Det är ansikte mot ansikte och det skapar en bra intimitet att vara så nära som du är.

Men om missionären, är där du alltid hamnar, så det kan mycket väl tyda på att du är lite osäker på dig själv och därmed ser sex som ett jobb där ni båda är dominerande  av mannens i förhållande till kvinnor och det är mannen som leder striden. När allt kommer omkring, en gräns för hur mycket hon kan göra när du ligger ovanpå henne.

Vill du expandera repertoaren lite så att du kan naturligtvis försöka att byta plats, så kvinnan kommer på övervåningen. Det skapar också en lite mer utrymme för nya idéer.

Detta är också den mest använda positionen med användning av sexleksaker

postion 2

2. Doggystyle

Doggystyle är många män favoritposition. Från denna plats kan man verkligen kan stöta och få sin kvinna att be om mer. Inlägget har också många fördelar, men enligt experter, är det också en mycket oromantisk position. Det kan mycket väl vara så att du känner dig som kung av djungeln, när du står där och ligger i anslutning till, men denna position vittnar om att du inte gillar intimitet och närhet.

Betyder detta att det är över med doggy style? Åh nej. Det här är inget som egentligen talar emot positionen men försöker ibland att sätta dig i sked i stället. På så sätt kan du fortfarande ta henne bakifrån, men hela läget blir mer intimt och tillgivet

 

3. Kvinnan på toppen, cowgirl

Att låta kvinnan sitta på toppen kan göras på många sätt, men gemensamt för dem alla är att du lägger dig och ger därmed hennes kontroll. Den säger att du är en stark person som inte är rädd att släppa kontrollen och låta henne springa iväg med den sexuella akten. Positionen har också den fördelen att hon får rida dig och även styra vilka fortfarande betalningar som ska testas.

Ett tips kan vara en gång i ett tag att kasta henne och även komma till toppen. Förskjutningen i vem dominerar vem kan vara mycket spännande. – För er båda.

I detta läge har du det enklaste sättet att komma åt kvinnans G-spot.

postion 3

4. Skeden

Skeden är den stora romantiska och mysiga ställningen och ofta kan man ligga sked när du behöver bara mysa. Men det är verkligen inte illa som en vanlig sexställning heller eftersom det tillåter dig att försiktigt ta henne bakifrån. Män som älskar denna position är inte nödvändigtvis mjuka män. – Men de är män som är passionerad och vill ge sitt kvinnan vad hon drömmer om. Med en klitorisvibrator kan denna ställning verkligen ge mycket njutning.

Men försök ibland ändra lite i efterhand, så jag sätta dig i missionärsställningen, vilket också kan vara mycket intim, men ger dig möjlighet att gå ännu djupare in i henne.

 

5. Stående

Med henne stående – i badet, på köksbordet eller upp mot väggen – är ett stort jobb för många. Både män och kvinnor. Det är omständligt och vittnar om att du är någon som tycker om att experimentera och vända sig till vara lite grovt runt kanterna.

Läget är styggt, vilt och sexigt samt har den känslan av ”Jag vill ha dig här och nu!”, som de flesta tänder på. Komplettera den med andra positioner, så det äventyrliga och skulle inte gå ut ur det. Stående sex kan bli rutin, som allt annat, och det skulle nästan vara en skam!