Kärlek och parrelationer

Det amerikanska kondomvarumärket Skyn har ​​i samarbete med reklambyrån AMP genomfört en stor undersökning som behandlar män och kvinnors sexuella vanor. Hela 5117 män och kvinnor i åldern 18-34 år, besvarade en rad frågor om deras förhållande till varandra onani och användningen av sexleksaker. En av de saker som studien har besvarat, är om det verkligen är sant att män onanerar mer än kvinnor, eller om det bara är en myt, har accepterats som ett faktum, eftersom män är generellt mer frispråkig om sina onani vanor .

Om man tittar på statistiken, finns det inte överraskande, en större andel män som onanerar än kvinnor, men skillnaden är inte så stor som man hade kunnat vänta. Medan 94% av de tillfrågade män erkände att de onanerar, så kvinnor är inte långt efter, så mycket som 83% svarade att de regelbundet utövar solosex. När det gäller frekvensen av onani-sessioner så det finns en markant skillnad att se mellan könen. Bland kvinnor, 31% att de onanerar flera gånger i veckan, medan motsvarande siffra för män är nästan dubbelt så hög.

Den största skillnaden du ser när man tittar på hur många onanera dagligen. Endast 12% av kvinnorna svarade att de onanerar varje dag, medan 35% av män säger att de sköt raketen på en daglig basis.

Sexiga blickar

Var fjärde par tittar på porr tillsammans

Förutom onani, var andra frågor som var inblandade i sökandet. Till exempel, har också tittat på personer par vanor när det gäller bland annat förspel och sexleksaker. Också det kastade några mycket intressant statistik själva. Till exempel, det förvånansvärt få par som använder sexleksaker när de trivs tillsammans under täcket. Hela 68% uppgav att de aldrig använder leksaker när de har sex.

Å andra sidan använder mer än var 4 par porr, som en del av deras vanligt sex rutin. Under förspelet använder 38% sexiga underkläder för att dyka upp i sin partner, medan 28% föredrar att massera varandra med olja som den perfekta upptakten.