Cybersex

Precis som sex är här för att stanna är cybersex också här för att stanna. Även om vissa fortfarande inte fullt ut beaktar sexaktivitet över nätet och smartphone som ”äkta sex”, är ändå cybersex redan extremt utbrett. Bland både män och kvinnor, singlar och alla andra.

Nu finns det en guide och vägledning till dem som vill tränga igenom hur sex går till i den digitala världen. Det här är en inspirerande guide och nybörjar-manual för hur man bäst kommer in på denna typ av supermoderna och tekniska varianten av ditt sexliv. Även om ni redan köra på full effekt, så erbjuder denna guide utan tvekan användbara tips för dig. Slå ett slag för cybersex redan kväll.

 

Cybersex gör dig mer fri

Få av oss, vare sig vi är ensamstående eller i relationer, vet att det är svårt att vara 100 procent fri och helt utan hämningar i samband med ”gammaldags-sex.” För inte bara finns en eller flera partners av kött och blod för att ta hänsyn till, finns det oftast gränser för de önskningar och fantasier vi vill exponera ansikte mot ansikte vid fullständig blast.

Här är Cybersex en något annorlunda och det är en mer liberal Spelplan att leka på. För inte bara är du fysiskt borta från de människor du flirta och eller har sex med, du har också alla möjliga alternativ för att ge 110 procent gas med exakt vad du går igång mest på. Utan att efteråt senare behöva se honom eller henne, har du just lekt styggt med, i ögonen bakom.

När detta är sagt och vidare, så glöm för Sören aldrig att det finns verkliga människor, precis som du, i andra änden av sladden. Eftersom du inte bara känner honom – och kanske aldrig får träffa honom / henne när han bor på andra sidan jordklotet – det ger dig ingen rätt att agera som en skitstövel.

Cybersex gör dig fri

Cybersex är för oss alla

Cybersex oavsett om det är via smartphone och / eller datorn är inte bara singlarnas virtuell lekplats. Många fast par pigga också mer gammaldags ark gym med regelbundna resor till den elektroniska växa lekplats för vuxna. Och sedan naturligtvis finns det de som väljer att odla stygga del av den virtuella universum bakom ryggen av partner – och hur exakt den dolda och förbjudet är en viktig del av upplevelsen.

Försök känn av situationen och är det så att du säger att du ska vara en kvinna, men det kan vara ”kvinnan” i den andra änden av sladden som är lika bra också har gjort. Speciellt naturligtvis, om man väljer att sexlekar med främlingar utan att kunna se varandra. Det kan alltså gömma sig en gammal och tjock man bakom en profilbild av barn så bör du vara medveten om detta innan du går all in med någon du inte vet vem det är. I övrigt är det bara att köra loss och hänge dig åt Cybersex så mycket du bara kan.