oralsexskolan

Hur har du verkligen lärt dig att slicka en kvinna på rätt sätt? Från porrfilm? För många är det gäller att det inte som något du diskuterar med vänner och därför kan det också vara svårt att veta om du verkligen göra det rätt. Man kan naturligtvis fråga sin kvinna, men om hon ska svara – kommer hon att vara helt ärlig?

En kvinna som vill vara ärlig, åtminstone enligt USAs sexexpert nummer 1 Tracey Cox. På webbplatsen MensFitness.com, berättar hon ärligt och öppet om 5 misstag, som män ofta begår. Läs vidare – och få en lektion! – Och efteråt kan du köpa sexleksaker hos Mshop här.

  1. Han är alltför våldsam

Det kan mycket väl vara så att många kvinnor vänder sig till tas lite hårt, men det är ovanligt när det kommer till oralsex. Klitoris är extremt känslig, så det är mycket nödvändigt att vara försiktig – särskilt när hon börjar bli riktigt upphetsad. En bra regel att komma ihåg är att uppmärksamma hennes kroppsspråk. Om hon försöker driva dig en liten bit bort eller dra sig för nära tungan, också då du våldsamt. Men om hon pressar ditt huvud mot sig själv, så kan du enkelt gå lite svårare att arbeta än vad du gör.

  1. Han tycker det är gjort på några minuter

Tvärtemot vad många tror, ​​det faktiskt tar en kvinna ganska lång tid att få orgasm genom oralsex. 20 minuter är inte ovanligt. Så ta din tid och låt henne vet att det inte finns något tryck eller brådska.

  1. Han har för många tricks

Vägen till en orgasm för kvinnan är ofta godis och rutiner som upprepas under en lång tid. Om du ständigt prova nya tricks, avslutar upp att hon avskräckt längs vägen. Så ta dig tid att var och en av dina trick och låt henne få full nytta. Om du är intresserad av tricks och sjuk sexminnen kan deltagarna i Paradise Hotel Sverige ger dig bra råd. 

oralsexskolan för dig

  1. Han stannar vid orgasm

Många kommer att stoppa tunga spel just nu, kvinnan orgasmer, men det är faktiskt en bra idé att gå vidare. De flesta kvinnor tycker om att stimuleras fram till sista andetaget. Men – och detta är viktigt – det måste vara mycket försiktigt och noggrant. Annars blir det alltför intensiva känslor och kan komma att skada henne.

  1. Du tror att 69’eren är vägen till himlen

Det kan mycket väl vara så att det fungerar i porrfilmer, men 69-positionen är sällan mycket spännande i praktiken. Det har i alla fall att vara den mest spännande en part som blir liggandes och är så nära att få att han / hon kan inte koncentrera sig på också uppfylla den andra parten. Är det fortfarande din favoritposition, så tänk på att ni båda stimuleras på vägen